Sunday, 28 April 2013

Part 1 : Akhirnya...lawatan ke Zoo Taiping!

Alhamdulillah syukur, pada tanggal 27 April 2013 pihak SK Kg Kedah berjaya mengadakan lawatan ke Zoo taiping dengan menaiki keretapi..keretapi?rata-rata murid teruja kerana belum pernah menaiki keretapi seumur hidup..amacam best ke naik keretapi?rasa apa naik keretapi?mgkin ada yang rasa nak naik lg kot..haa tu baru keretapi kelas ekonomi, kalau nk lg best nanti kita buat trip amik first kelas punya siap ada katil lagi boleh tidur..apa2 pun tahniah pihak SKKK terutama cikgu Zahari yang bertungkus lumus menjayakan lawatan ini..moh kite layan gambo pulak!!

Cikgu Zahari memberi arahan sambil dibantu oleh cikgu Farood. lokasi di stesyen keretapi p.buntar

Lambatnya keretapi ni,lama lg ka nk tunggu..mujur la saya bawa bekalan mameeee :)

Akhirnya kau muncul jua..tunggu punya tunggu punya tunggu jam 9 pagi baru sampai, jalan jem kot maklum la hari hujan :)

Depa ni pengawal keselamatan..haha!a.k.a ust shihan dan c.jefri. Keretapi dah sampai baru boleh buka itu kandang la!

Murid2 berbaris menaiki keretapi p.buntar - taiping

Peace yow..sk kg kedah most wanted yow!!

Tengok apa tu dik?ingat kat ayah ka?nasib baik xda yang nangis :)

Amboi..syok la hampa dapat begambaq dalam keretapi :)